Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
Vi gentager succesen og byder endnu engang indenfor til 2 eksklusive aftner i januar.
Her er champagnen omdrejningspunktet og udgangspunktet for menuen - bare fordi vi elsker champagne.
Vi har matchet champagnen med 6 lækre retter af sæsonens bedste råvarer, og Karsten selv og vores fantastiske vinmand Pede fortæller i løbet af aftenen om både menuen og drikkevarerne.
Så det er bare at læne sig tilbage og nyde retternes skønne smagsnuancer gå op i en højere enhed med de sprudlende bobler.
Fredag d. 16. januar 2026 kl. 18:00
Lørdag d. 17. januar 2026 kl. 18:00
Snacks
Limfjordshummer vendt med hengemte asparges & ramsløg
Østers fra fjorden med panko, syltet glaskål, wasabi & soya
Det bedste fra gåsen med figner & brioche
Pol Roger Reserve Brut - Jubilæum 1975-2025
Forret
Galloway okse fra Tambohus som tatar med variation af rødbeder & peberrod fra haven
Champagne Petite Fleur, Brut Rose, Fleur de Miraval
Mellemret
Ristede kammuslinger med blomkål, brunet smør, citrus, kaviar & kraftig muslingesauce
2017 Les Hauts Partas Chouilly Grand Cru, Roger Coulon
Mellemret
Ballotine af skærising & jomfruhummer, karamelliseret rødløg, syltede skaller af perleløg, estragon beurre blanc
2016 Dream Vintage, Andre Clouet
Hovedret
Krondyrfilet Wellinton, pommes Anna med sort vintertrøffel, vinterkål og vild- trøffel sauce
2018 Pol Roger Sir Winston Churchill
Dessert
Chokoladebar med solbær & vanilje
Lys chokoladesorbet, chokolade tuiles & lun solbærsauce
Andre Clouet Doux
Pris pr. person for 6 retter inklusiv champagne 1700,-
Bemærk, at billetter KUN kan købes online via linket herunder.
Vi tager således ikke imod bookinger til champagneaften pr. telefon eller mail.
Vidste du, at du kan overnatte hos Tambohus Kro & Badehotel? Vi har blandt andet værelser med fantastisk fjordudsigt, som man virkelig nyder efter et mættende besøg i vores restaurant. Foruden vores Fjordværelser har vi også Skovværelser, Kvistværelser og Bed & Breakfast, så der er noget for enhver smag, uanset hvad du foretrækker af værelse.