Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
Fredag d. 28. marts 2025 kl. 18.30
Vi elsker fisk og skaldyr - og denne aften har vi sammensat et udsøgt udvalg af lækre specialiteter fra havet og fjorden.
Kromanden åbner pivfriske østers i østersbaren - og på buffeten er der delikatesser, som vil glæde enhver, der elsker fisk og skaldyr.
Vores lokale sanger og pianist, Anna Lystbæk fra Struer, sørger for den rette stemning, når hun kommer og spiller under middagen.
Østersbar
Gratinerede østers med havgus & persille
Østers fra Fjorden med vinaigrette & grillet citron
Fisk- & skaldyrsbuffet
Blinis med Islandsk stenbiderrogn, rygeost & karse
Kammuslinger med lime, ingefær, soya & avocado
Pil selv-rejer med Chilimayo
Kogte Krabbekløer fra Vesterhavet med løvstikke
Koldrøget mørksej fra Hanstholm med ramsløg & radiser
Jomfruhummerhaler bagt med tomat & hvidløg, serveret i egen Bisque
Ristet havtaske med bagte tomater & basilikum
Indbagt kuller med spidskål & blåmuslinger samt muslingesauce
Terrin af sort hummer & kammuslinger, urteskum & tørret fennikel
Smørstegt pighvar med grillede grønne asparges & kraftig pighvarsauce
Dampede blåmuslinger med hvidløg, fritter & hvidløgsmayo
Cremet fiskesuppe med Vesterhavsfisk, fløde & safran
Glas med skaldyrssalat & de første hvide asparges
Ristet havkat & risotto med ærter, spinat & Vesterhavsost
Nye kartofler vendt med smør & ramsløg
Forårssalat med kartofler, ramsløg, radiser, asparges & forårsløg
Udvalg af hjemmebagt brød & smør
Dessert
Lun rabarbercrumble med nye, franske rabarber, mandler & vaniljeis
Pris pr. person 500,-
Tilkøb af Vinbar
Udvalg af rose-, hvid- & rødvin
ad libitum fra kl. 18.30-21.30
Pris pr. person 350,-