Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
Fredag d. 27. marts 2026 kl. 18.30
Vi elsker fisk og skaldyr - og denne aften har vi sammensat et udsøgt udvalg af lækre specialiteter fra havet og fjorden.
Kromanden åbner pivfriske østers i østersbaren - og på buffeten er der delikatesser, som vil glæde enhver, der elsker fisk og skaldyr.
Sanger og pianist Anna Lystbæk vil i løbet af aftenen sætte den helt rigtige stemning med musik og sang.
Østersbar
Gratinerede østers med havgus & persille
Østers fra Fjorden med vinaigrette & grillet citron
Fisk- & skaldyrsbuffet
Blinis med Islandsk stenbiderrogn, rygeost & karse
Kammuslinger med lime, ingefær, soya & avocado
Pil selv-rejer med Chilimayo
Kogte Krabbekløer fra Vesterhavet med løvstikke
Koldrøget mørksej fra Hanstholm med ramsløg & radiser
Jomfruhummerhaler bagt med tomat & hvidløg, serveret i egen Bisque
Ristet havtaske med bagte tomater & basilikum
Indbagt kuller med spidskål & blåmuslinger samt muslingesauce
Terrin af sort hummer & kammuslinger, urteskum & tørret fennikel
Smørstegt pighvar med grillede grønne asparges & kraftig pighvarsauce
Dampede blåmuslinger med hvidløg, fritter & hvidløgsmayo
Cremet fiskesuppe med Vesterhavsfisk, fløde & safran
Glas med skaldyrssalat & de første hvide asparges
Ristet havkat & risotto med ærter, spinat & Vesterhavsost
Nye kartofler vendt med smør & ramsløg
Forårssalat med kartofler, ramsløg, radiser, asparges & forårsløg
Udvalg af hjemmebagt brød & smør
Dessert
Lun rabarbercrumble med nye, franske rabarber, mandler & vaniljeis
Pris pr. person 500,-
Tilkøb af Vinbar
Udvalg af rose-, hvid- & rødvin samt filtreret vand med & uden brus
ad libitum fra kl. 18.30-21.30
Pris pr. person 350,-