BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Autentisk badeferie ved Limfjorden

Forestil dig at vågne til en smuk morgenstund med ildrød himmel over Limfjorden. Du ifører dig morgenkåbe og tøfler og sætter kurs mod badebroen kun 100 m fra kroen.

Om lidt venter en frisk dukkert i Limfjorden, men heldigvis kan du varme dig på en morgenbitter, når du returnerer til kroen. Her er morgenkaffen også gjort klar. Den kan du nyde i morgenstuen med de høje paneler, det blåstribede tapet samt en enestående udsigt over Limfjorden og Jegindø.

Book i dag din autentiske badeferie på Tambohus Kro & Badehotel, som er placeret helt exceptionelt i strandkanten af Limfjorden på unikke Thyholm. Hos os er der tid og plads til at komme helt ned i gear og slappe af - ved vandet naturligvis. Book et værelse med udsigt til dit sommerophold hos os og få maksimum ud af badeferie-oplevelsen.

Badeferie og kroophold

Du kan booke dit badeferie-ophold på flere måder. Enten som et klassisk kroophold, hvor du kombinerer 2 eller flere overnatninger i dobbeltværelse med 2 retters middag eller buffet - særligt udvalgt af kokken, og som altid, tilberedt fra bunden.

Badeferie og wellness

Du kan også kombinere badeferien med wellness. Book et wellnessophold i sommerperioden og bland sopperiet med forkælelse af krop og sjæl. Til opholdet hører både en overnatning, lækker morgenbuffet, 4-retters gourmetmiddag og adgangsbillet til wellness med i prisen. Se mere om wellnessophold her.

Priser & Booking
BOOK BADEFERIEN
- som Kroophold
- som Wellnessophold
- som Gourmetophold
 
BOOK NU