BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Sommerophold i strandkanten

Et sommerophold på Tambohus Kro & Badehotel er et ophold lige i strandkanten af Limfjorden. Nærmere bestemt er det i strandkanten af den smukke halvø Thyholm, at din sommerferie bør løbe af stablen. Hos os er der både udsigt, landlig idyl, forkælelse i højsædet og unikke oplevelser i nær og fjern.

Sommerferie i Danmark

Din sommerferie i Danmark bør du måske booke som et ophold hos Tambohus Kro & Badehotel. Du kan vælge at tage et sommerophold som den rene forkælelse af dig, din yndlingsperson og jeres sanser: Book ”Det store gourmetophold” og nyd godt af 6 retters menu, 6 glas vinmenu – akkompagneret af kaffe og sødt. Stå op næste dag til lækker morgenmad og fantastisk udsigt og få en masse ud af dagen og den friske skønne luft som vi er omgivet af.

 

Sommer og wellness

Sommeren i Danmark tager sig også godt ud, når forkælelsen tager hånd om både krop og sjæl med et lækkert wellnessophold. Med et wellnessophold for 2 er der masser af forkælelse til dig og din partner. Sommeren bliver bare endnu bedre og nydt endnu mere, når man prioriterer sig selv og bruger tid på at booste energien med wellness.

 

Sommer og golf

Hører du til typen som nyder at gå 9 eller 18 huller i fantastiske omgivelser, så benyt dig af Tambohus Kro & Badehotel’s greenfee-aftaler med adskillige skønne golfklubber. Book et skønt golfophold i sommermånederne og nyd godt af gourmetmiddag og overnatning i strandkanten af Limfjorden.

 

Køb gavekort til sommerophold

Gavekort er altid en god gave. Både til at glæde andre af dine nærmeste venner, veninder, kærester, forældre, børn eller partnere. Men også som et vink med en vognstang om, at du gerne selv vil med på sommerophold.

Køb gavekortet til sommeropholdet her.

 

Se her hvor nemt du finder vej til os.

Priser & Booking

BOOK SOMMER-OPHOLDET

- som Gourmetophold

- som Wellnessophold

- som Golfophold

BOOK NU