BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Kæresteophold i strandkanten

Det er tid – og du ved det. Tid til jer to. Tid til et kæresteophold, hvor der kun er jer to – og ingen andre. Tid til at koble fra og koble sammen – og helst i nogle rammer der indbyder til at nyde hinanden. Med et kæresteophold i strandkanten af Limfjorden på idylliske Tambohus Kro & Badehotel er der tid, udsigt, plads, ekstraordinært god mad og et gear der passer til at være kærester.

Kæresteophold med gourmet

Der er altså ikke noget som den helt rigtige mad og det helt rigtige selskab. Tid og mulighed for at få øjenkontakt og høre hinandens sætninger til ende, mens i mæsker jer i den bedste gourmetmad i længe har smagt. Med et gourmetophold – enten det lille gourmetophold – eller det store gourmetophold på Tambohus Kro & Badehotel har i mulighed for at nyde lækker mad og hinanden uden afbrydelser i smukke og afslappende omgivelser.

Kæresteophold som overnatning eller weekend

På Tambohus Kro & Badehotel kan i nemt tage jer et ophold med en enkelt overnatning eller et weekendophold, hvor i for alvor kan komme ned i det gear, hvor i for alvor har tid og genser hinanden i det rette lys. Med et gourmetophold for kærester er opholdet inkl. overnatning og morgenmad – og i kan vælge mellem det store – eller det lille, alt efter hvad i er til.

I kan også booke et mere traditionelt kroophold, som også er indbegrebet af hyggelig kærestetid. Med et kroopholdet plejer i både jer to, men også mere historiske ophold for to inkl. overnatninger, morgenbuffet og selvfølgelig en lækker middag for 2.

Kæresteophold med wellness

Trænger i til velvære og afslapning som par, så kan kæresteopholdet bookes som et wellnessophold, hvor i får et sanseligt boost og tid sammen.

Selvfølgelig er der gourmet-lækker middag og en skøn morgenbuffet med i prisen, når i booker jer et wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel. Omgivelserne følger heldigvis med i alle ophold og kan frit benyttes til hånd-i-hånd ture langs Limfjorden.

Kæresteophold som gavekort

Mangler du den helt perfekte gave til din elskede? Det er oplagt at investere i et gavekort til kæresteophold til dig og din yndlingsperson hos Tambohus Kro & Badehotel.

Sammen kan i vælge om det skal være et Gourmetophold, Wellnessophold, Golfophold eller andet i har brug for sammen.

Køb dit gavekort på jeres næste kæresteophold her: Køb gavekort.

Gå på opdagelse i vores forskellige værelser og find det værelse i skal bruge for at jeres kæresteophold bliver helt perfekt. I kan vælge værelser med udsigt til fjorden eller skoven og i forskellige størrelser.

Priser & Booking

BOOK KÆRESTEOPHOLDET

- som Gourmetophold

- som Wellnessophold

- som Golfophold

BOOK NU